academic projects

west parking lot

A new parking area was built on Samford Universitys western side of campus. Landscaping was added to improve the visual quality of the area. Flowering shrubs and trees help hide the parking surface. A bus stop was added to the upper portion of the parking lot. Trees were added to the parking lot to provide shade and help cool the asphalt surface. In addition to the new parking area, a wrought iron fence was designed and built, which surrounds the football stadium complex.

Newly designed sidewalks allow students and faculty the opportunity to walk around the stadium. Landscaping was added along the sidewalks to improve the visual quality of the area. In addition, the sidewalks linked the athletic fields to the surrounding parking lots.

Click on any image to view our work.